Farm Food Fresh Pens Enkelvoudig 2 x 400 Gram

Farm Food Fresh Pens Enkelvoudig 2 x 400 Gram

Op voorraad
€ 4,25
Inclusief belasting Verzonden binnen 1-2 werkdagen

Farm Food Fresh - kvv natuurvoeding
Diepvries kant en klaar rauw vers vlees hondenvoer
100% zuivere diepvries vers-vlees natuurvoer voor honden, de natuurlijke bron van probiotica. Het gemak van vers diepvries voeding met de vertouwde Farm Food kwaliteit.

LET OP: Dit product kan alleen besteld worden in ons lokale postcode gebied rond Wassenaar. Wilt u weten of uw postcode hieraan voldoet? Naar levering en verzending

Farm Food Fresh - kvv natuurvoeding
Diepvries kant en klaar rauw vers vlees hondenvoer
100% zuivere diepvries vers-vlees natuurvoer voor honden, de natuurlijke bron van probiotica.
Het gemak van vers diepvries voeding met de vertouwde Farm Food kwaliteit.

Tijdens het ontstaan van Farm Food HE, geperste hondenvoeding, in 1982 is gebleken dat een regelmatige onderhoudsbeurt met versvlees, op basis van vuile groene pens, noodzakelijk is voor de instandhouding van een gezonde darmflora.

Want versvlees op basis van vuile groene pens bevat veel natuurlijke probiotica.

Droogvoeding en andere verhitte voeders (blikvoer en andere buiten de diepvries houdbare producten) zijn steriel. Daarom is droogvoeding niet in staat de benodigde bacteriën (de probiotica) te leveren die nodig zijn om een gezonde darmflora op te bouwen en te onderhouden.

All life stage vers vlees Alle droogvoeders ondergaan bij de productie namelijk een bepaalde verhitting (Farm Food HE slechts 72-75oC) en hierdoor worden de in de grondstoffen aanwezige enzymen en bacteriën vernietigd.

Echter, hoewel dit nog niet wetenschappelijk is aangetoond, hebben wij al jarenlang de ervaring dat voor een goede opbouw en de instandhouding van de darmflora enkele van deze verloren gegane enzymen en bacteriën noodzakelijk zijn.

Darmflora opbouw is heel erg belangrijk

Een gezonde darmflora is één van de belangrijkste pijlers onder de totale gezondheid van uw hond. Is de darmflora uit evenwicht of te schraal dan zijn gezondheidsproblemen voorgeprogrammeerd. Huidproblemen. vachtproblemen. darmproblemen of voedsel allergieën bij honden vinden heel vaak hun oorsprong in een verstoring van de darmflora.

Vandaar dat wij Farm Food hondenvoeding. vanaf het begin van Farm Food HE in 1982. altijd hebben geadviseerd om naast elke droogvoeding (dus óók Farm Food HE) zogenaamde versvleesdagen op basis van vuile groene pens in te lassen aangezien vuile groene pens veel natuurlijk probioticum bevat.

Bovendien hebben wij nóóit onder stoelen of banken gestoken dat het voeren van een kwalitatief hoogwaardig Kompleet rauw Vers Vlees product (kvv) een goede en gezonde manier van voeren is.

Darmflora opbouw-kuur

Vooral voor pups is het essentieel dat hun eerste vaste voeding niet alleen voedingstoffen levert maar dat de voeding ook een gezonde evenwichtige darmflora opbouwt. Vandaar dat wij adviseren om de eerste weken. naast de moedermelk (eventueel aangevuld met Farm Food No.1). alleen Farm Food Fresh versvlees te voeren.

Het verdient aanbeveling om te beginnen met ‘Rundvlees compleet' en wanneer de pups 6 weken oud zijn deze geleidelijk over te schakelen op ‘Pens en Hart compleet'. Ook wanneer u een oudere hond wilt overschakelen op een andere voeding. zoals Farm Food HE. is het aan te bevelen om eerst een darmflora-opbouwkuur te doen. Deze kuur bestaat uit het geven van 10 tot 14 dagen Farm Food Fresh Pens en Hart compleet. Hiermee legt u de basis voor de verdere gezondheid van uw hond. Het is wel zaak om daarna regelmatig een onderhoudsbeurt te geven met Farm Food Fresh Pens en Hart compleet.

complete vers vlees maaltijd voor hondenOok is het van belang om na elke antibioticakuur en darminfectie de hond een aantal dagen Farm Food Fresh Pens en Hart compleet (op basis van ongewassen vuile pure groene runderpens) te geven. De darmflora kan zich dan op een natuurlijke manier herstellen.

In plaats van de versvleesdagen kunt u ook. voor het gewenste effect. zo nu en dan een beetje Farm Food Fresh naar keuze door Farm Food HE mengen.

Farm Food Fresh samen met Farm Food HE is een ideale combinatie. en kan gerust gemengd worden omdat Farm Food HE geperste brok is.

Zoals u zult begrijpen dient u Farm Food Fresh ontdooid en op kamertemperatuur als rauw vlees te geven om het gewenste effect te krijgen. Dit rauwe verse vlees koken. verhitten of ontdooien in de magnetron is daarom uit den boze.

Samenstelling: 100% groene. vuile runderpens

Inhoud
0,8 KG
Smaak
Pens
Levensfase
Adult
Eigenschap
Graanvrij
0010003721
Geen beoordelingen

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product toegevoegd aan vergelijken