Farm Food HE Zalmolie Mini 2 KG

Farm Food HE Zalmolie Mini 2 KG

Op voorraad
€ 13,95
Inclusief belasting Verzonden binnen 1-2 werkdagen

Farm Food HE onderscheidt zich door een hoge graad van zuiverheid van de gebruikte grondstoffen, de daaruit voortvloeiende hoge biologische waarde van de eiwitten en een zeer goede verteerbaarheid. De dierlijke eiwitbronnen in Farm Food HE leveren circa 75% van het totale eiwitgehalte. Voordat het voer wordt geperst worden de granen ontsloten, deze zijn daardoor zeer goed verteerbaar en leveren de benodigde koolhydraten en andere belangrijke voedingsstoffen.

Complete geperste voeding voor honden.
Natuurlijke voeding voor elke hond in elke levensfase.

Farm Food HE bevat géén chemische hulpstoffen zoals antioxidanten, conserveringsmiddelen, bindmiddelen, kleurstoffen, geurstoffen en smaakstoffen. Aan alle grondstoffen die in Farm Food HE zijn verwerkt, worden bovendien dezelfde kwaliteitseisen gesteld als aan producten bestemd voor menselijke consumptie. Farm Food HE is zeer hoogwaardige premium voeding voor elke hond, ongeacht diens leeftijd en/of prestaties. Het voldoet ruimschoots aan de richtlijnen zoals vastgelegd in de Nutrient Requirements of Dogs van het Committee on Animal Nutrition.

Farm Food HE onderscheidt zich door een hoge graad van zuiverheid van de gebruikte grondstoffen, de daaruit voortvloeiende hoge biologische waarde van de eiwitten en een zeer goede verteerbaarheid. De dierlijke eiwitbronnen in Farm Food HE leveren circa 75% van het totale eiwitgehalte. Voordat het voer wordt geperst worden de granen ontsloten, deze zijn daardoor zeer goed verteerbaar en leveren de benodigde koolhydraten en andere belangrijke voedingsstoffen.

De constante samenstelling, de hoge zuiverheidsgraad van de ingrediënten en de lage productietemperatuur zorgen ervoor dat de stofwisseling van de hond zo min mogelijk wordt belast. Dit bevordert een zeer goede gezondheid, wat o.a. duidelijk te zien is aan de kwaliteit van de huid/vacht (de spiegel der gezondheid) en de ontlasting.

Een ander voordeel van Farm Food HE is dat het voer geperst wordt en niet geëxtrudeerd. De lage productietemperatuur bij het persen voorkomt dat ingrediënten worden aangetast of verloren gaan, iets wat bij verwerking op hogere temperaturen, zoals tijdens het extruderen, wel kan gebeuren.

De dierlijke eiwitbronnen in Farm Food HE leveren circa 75% van het totale eiwitgehalte.

In tegenstelling tot een geëxtrudeerde(krokante)brok, kunt u Farm Food HE wél mengen met vers vlees zoals Farm Food Fresh.

Groeifase 2: (tot een leeftijd van 7 á 8 maanden)

De meeste pups hebben aan het eind van deze periode driekwart van het volwassen gewicht bereikt. U geeft 5 dagen per week Farm Food HE en de overige 2 dagen Farm Food Fresh Pens & Hart Compleet (of elke dag een beetje Farm Food Fresh Pens & Hart Compleet door de brokken). De voeding wordt over 3 tot 4 maaltijden per dag verdeeld.

Groeifase 3: (tot volwassen leeftijd. ca. 18 tot 24 maanden)

In deze periode krijgen we te maken met het feit dat. bij het stijgen van de leeftijd. de voedingsbehoefte per kilogram lichaamsgewicht afneemt. zodat in deze groeifase de voedingsbehoefte per dag vrijwel constant blijft. Afhankelijk van de activiteit van uw hond (en/of de baas) is de dagelijkse hoeveelheid in deze periode ongeveer gelijk aan de hoeveelheid welke uw hond ook later als volwassen hond nodig heeft.

Tot een leeftijd van 10 maanden geeft u naast Farm Food HE nog twee keer per week een dag Farm Food Fresh Pens & Hart Compleet. Tot 10 maanden wordt de hoeveelheid over 3 maaltijden per dag verdeeld. nadien over 2 maaltijden. Ook kunt u in deze periode de versvleesdagen ook vervangen door regelmatig een beetje Farm Food Fresh Pens & Hart Compleet door de brokken te mengen.

Volwassen en/of werkende honden

De dagelijks benodigde hoeveelheid Farm Food HE is sterk afhankelijk van de activiteit van de hond. Sommige honden hebben de neiging om wisselend te eten waarbij ze enkele dagen meer eten dan ze feitelijk nodig hebben en de daaropvolgende dagen minder. Dit is een natuurlijk eetpatroon waarover u zich geen zorgen hoeft te maken. tenzij de hond gewicht verliest: de hond kan dan ziek zijn. Aan de hand van de conditie van de hond bepaalt u hoeveel voeding hij/zij dagelijks krijgt. Door met de ogen te voeren kunt u vaststellen welke hoeveelheid uw hond gemiddeld per dag moet hebben. De dagelijkse hoeveelheid wordt over 2 maaltijden verdeeld. Tevens adviseren wij om. voor een goed onderhoud van de darmflora. ook uw volwassen honden wekelijks een versvleesdag (Farm Food Fresh Pens & Hart Compleet) te geven.

Senioren

Omdat senioren naarmate ze ouder worden in verhouding steeds minder voeding nodig hebben. betekent dit dat ze naast minder energie o.a. ook minder eiwitten per dag krijgen. Wanneer dan. zoals vaak gebeurt bij zogenaamde 'speciale voeders'. het eiwitgehalte extra wordt verlaagd. bestaat het gevaar dat er te weinig aminozuren beschikbaar zijn voor het behoud van een gezonde weerstand en immuniteit. Daarom moeten ook senioren gewoon Farm Food HE te eten krijgen. Het aminozuurpatroon van Farm Food HE is van dien aard dat ook de senior in topconditie blijft. Niet voor niets zien we vaak dat senioren die op latere leeftijd voor het eerst Farm Food HE te eten krijgen aan hun tweede jeugd beginnen.Speciale aandacht verdient ook de darmflora van de senior. Hoe beter deze in stand wordt gehouden door middel van het geven van zogenaamde versvleesdagen. hoe hoger de weerstand blijft.

Aantal gram Farm Food HE per kg lichaamsgewicht per dag

Gewicht van de hondPups tot halfwas(4 keer daags)Halfwas tot volwassenVolwassen hondDrachtige. zogende en werkende honden
1 tot 5 kg 42 tot 31 gram 31 tot 20 gram 20 gram 2-4 keer daags
5 tot 10 kg 32 tot 23 gram 23 tot 15 gram 15 gram
10 tot 20 kg 26 tot 19 gram 19 tot 12 gram 12 gram
20 tot 30 kg 23 tot 17 gram 17 tot 11 gram 11 gram
30 tot 40 kg 22 tot 16 gram 16 tot 10 gram 10 gram
40 tot 50 kg 15 tot9 gram 9 gram
50 tot 90 kg 8 gram

Bovenstaande hoeveelheden zijn gebaseerd op de gemiddelde voedingsbehoeftes van de honden in verhouding tot de praktisch gemeten voedingswaarde van Farm Food HE.

Belangrijk! Voer met Uw ogen!! Want geen enkele hond is gelijk aan de andere.

In onze voedingstabel wordt een richtlijn gegeven hoeveel de hond mag eten per kilogram lichaamsgewicht. Maar niet iedere hond is gelijk aan de andere. Het kan namelijk zijn dat de ene hond misschien iets meer of minder nodig heeft dan de richtlijn die wij adviseren. Daarom adviseren wij om uw hond in de gaten te houden: Voer met uw oog! U mag bij uw hond wel de ribben voelen maar u mag de ribben niet zien.

Dit schema heeft betrekking op Farm Food HE: als u enkel Farm Food Fresh wilt geven bekijk dan de voedingstabel achterop de Farm Food Fresh verpakking voor de juiste hoeveelheden. 50 gram Farm Food HE komt overeen met circa 100 gram Farm Food Fresh Pens & Hart compleet.

Farm Food HE Schotse Zalmolie bevat:

Samenstelling: Ontsloten mais. hemoglobinepoeder. ontsloten tarwe. ontsloten rijst. vleesmeel. rundvet. weipoeder. biergist. plantaardige vezels. koudgeperste zonnebloemolie. mineralen. 1% Schotse Zalmolie. lecithine. inuline. vitaminen en sporenelementen.

Verteerbaarheid: 87%. Eiwit/Energieaandeel: 23.16%. Energie: 4145 Kcal/kg / 17.35 Mj/kg.

Inhoud
2 KG
Smaak
Rund
Levensfase
Adult
Mature | Senior
Puppy | Junior
Eigenschap
Geperste voeding
0010003712
Geen beoordelingen

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product toegevoegd aan vergelijken