Tropiclean Fresh Breath Oralcare Kit Small Dogs

Tropiclean Fresh Breath Oralcare Kit Small Dogs

Op voorraad
€ 17,95
Inclusief belasting Verzonden binnen 1-2 werkdagen

Mondverzorging is meer dan de glimlach van uw huisdieren te laten schitteren; het is een belangrijk onderdeel van hun algemene gezondheid. In feite begint 80% van de honden tekenen van mondaandoeningen te vertonen op de leeftijd van 3 jaar. Onze Fresh Breath Oral Care Kit bevat onze TripleFlex ™ tandenborstel, vingerborstel en onze borstelgel voor honden. Onze Brushing Gel for Dogs is doordrenkt met extract van groene theebladeren dat van nature beschermt tegen tandplak en tandsteen en zich aan hun tanden hecht voor een superieure reiniging.

Mondverzorging is meer dan de glimlach van uw huisdieren te laten schitteren; het is een belangrijk onderdeel van hun algemene gezondheid. In feite begint 80% van de honden tekenen van mondaandoeningen te vertonen op de leeftijd van 3 jaar. Onze Fresh Breath Oral Care Kit bevat onze TripleFlex ™ tandenborstel, vingerborstel en onze borstelgel voor honden. Onze Brushing Gel for Dogs is doordrenkt met extract van groene theebladeren dat van nature beschermt tegen tandplak en tandsteen en zich aan hun tanden hecht voor een superieure reiniging. Onze TripleFlex-tandenborstel reinigt 3x sneller met zijn gemakkelijke 360 graden borstelharen. Ook inbegrepen is onze vingerborstel waarmee u voorzichtig kunt reinigen en tandplak kunt oplossen. Schone tanden, gezonde mond, blije hond.

INGREDIËNTEN

gezuiverd water, natuurlijke alcohol, natuurlijke munt, glycerine, natuurlijke reiniger, carbopol, chlorofylline, extract van groene theebladeren.

0010059791
Geen beoordelingen

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product toegevoegd aan vergelijken