Emax Fipralone Spot On Kat 3 Pipet

Emax Fipralone Spot On Kat 3 Pipet

Op voorraad
€ 13,95
Inclusief belasting Verzonden binnen 1-2 werkdagen

Om je kat snel en veilig te behandelen tegen vlooien en teken is er het diergeneesmiddel Fipralone spot-on. Dit bevat de werkzame stof Fipronil, wat de wereldwijd meest gebruikte werkzame stof is in strijd tegen vlooien (en teken).

Om je kat snel en veilig te behandelen tegen vlooien en teken is er het diergeneesmiddel Fipralone spot-on. Dit bevat de werkzame stof Fipronil, wat de wereldwijd meest gebruikte werkzame stof is in strijd tegen vlooien (en teken).

Fipralone spot-on is een contactmiddel dat zich via de talglaag over het hele lichaam van de hond of kat verspreid. Fipralone spot-on biedt bescherming tegen vlooien tot 5 weken, tegen teken tot 2 weken voor katten.

Gebruiksaanwijzing:
Houd de pipet rechtop. Tik een paar keer tegen de bovenkant van de pipet zodat alle vloeistof zich onderin bevindt. Breek het topje van de pipet af langs de breuklijn. Duw de haren opzij tot de huid goed zichtbaar is. Plaats de punt van de pipet direct op de kale huid en knijp meerdere keren goed in de pipet om de pipet helemaal leeg te maken. Breng de inhoud aan tussen de schouderbladen. bij voorkeur op twee plaatsen.

Samenstelling: Fipronil 50 mg. Hulpstoffen: Butylhydroxyanisol (E320) 0.1 mg. Butylhydroxytolueen (E321) 0.05 mg

0010003382
Geen beoordelingen

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product toegevoegd aan vergelijken