Riverwood Adult Large Breed Cats 6 KG

Riverwood Adult Large Breed Cats 6 KG

Verzending uit magazijn
€ 54,95
Inclusief belasting Levering binnen 1-2 werkdagen

De voedingsbehoeftes van grote katten (zoals: Maine Coon, Noorse boskat, Ragdoll) wijken flink af van die van een gemiddelde kat. Riverwood Large Breed is speciaal ontwikkeld voor grote katten en sluit hierdoor perfect aan bij hun specifieke voedingsbehoeftes. De gewrichten van jouw grote kat hebben een hogere belasting dan die van een kleiner postuur, om deze te ondersteunen maken wij in Riverwood Large Breed gebruik van een uitgebalanceerde hoeveelheid zink voor een optimale groei van kraakbeen; hierdoor verminderd de slijtage van de botten tijdens het bewegen. 

De voedingsbehoeftes van grote katten (zoals: Maine Coon, Noorse boskat, Ragdoll) wijken flink af van die van een gemiddelde kat. Riverwood Large Breed is speciaal ontwikkeld voor grote katten en sluit hierdoor perfect aan bij hun specifieke voedingsbehoeftes. De gewrichten van jouw grote kat hebben een hogere belasting dan die van een kleiner postuur, om deze te ondersteunen maken wij in Riverwood Large Breed gebruik van een uitgebalanceerde hoeveelheid zink voor een optimale groei van kraakbeen; hierdoor verminderd de slijtage van de botten tijdens het bewegen. Om je grote kat te beschermen tegen de negatieve invloeden van vrije radicalen heeft Riverwood Large Breed de natuurlijke antioxidanten uit peterselie, salie en zee duindoorn plus vitamine C toegevoegd. Psyllium draagt bij aan cardiovasculaire gezondheid. Deze vezel verlaagd het triglyceride niveau en het LDL-cholesterol gehalte, beide zijn risicofactoren voor cardiovasculaire aandoeningen, dit vermindert de kans op een hartaandoening bij grotere katten. Een grote kat heeft een ander gebit dan een kleinere soortgenoot, speciaal om zijn sterkere kaken te stimuleren is de grootte van een Riverwood Large Breed brokje aangepast op zijn behoeftes, jouw grote kat krijgt dus ook grotere brokjes.

kalkoenmeel (22%), gele erwten (16%), vers eendenvlees (14%), gele-erwtenzetmeel (12%), eendenmeel (10%), pluimveevet (geconserveerd met tocoferolen, 9%), kippenmeel (8%), gedroogde appelpulp (5%), gehydrolyseerde kippenlever (2%), teunisbloemolie (1%), mannan-oligosachariden (170 mg/kg), fructo-oligosachariden (110 mg/kg), psylliumextract (50 mg/kg), peterselie-extract (50 mg/kg), salie-extract (50 mg/kg), rozemarijnextract (50 mg/kg), citrusextract (50 mg/kg), duindoornextract (50 mg/kg).

Ruw eiwit 36,0 %, Vetgehalte 17,0 %, Vochtgehalte 10,0 %, Ruwe as 7,2 %, Ruwe celstof 2,8 %, Calcium 1,3 %, Fosfor 0,9 %, Natrium 0,4 %, Magnesium 0,06 %.

Geef het voer droog of bevochtigd met lauw water. Zorg ervoor dat er altijd voldoende schoon drinkwater voor jouw kat klaar staat. De hoeveelheid kan variëren, afhankelijk van de leeftijd, de mate van activiteit en de omgeving. Raadpleeg de voedingstabel voor de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Inhoud
6 KG
Smaak
Eend
Kalkoen
Kip
Levensfase
Adult
Eigenschap
Geëxtrudeerde voeding
Graanvrij
0010034444
Geen beoordelingen
Product added to wishlist
Product toegevoegd aan vergelijken