• Alleen online
Riverwood Kitten 6 KG

Riverwood Kitten 6 KG

Op voorraad
€ 52,95
Inclusief belasting

Deze natuurlijke graan- en glutenvrijevoeding is speciaal ontwikkeld voor kittens van 1 -12 maanden oud. Riverwood Kitten is een hoog verteerbare voeding die alle nutriënten bevat die jouw kitten heeft om op te groeien tot een gezonde volwassen kat. Bevat uitgebalanceerde hoeveelheden aan hoogwaardige eiwitten en vetten om een optimale groei en ontwikkeling van jouw kitten te ondersteunen.

Deze natuurlijke graan- en glutenvrijevoeding is speciaal ontwikkeld voor kittens van 1 -12 maanden oud. Riverwood Kitten is een hoog verteerbare voeding die alle nutriënten bevat die jouw kitten heeft om op te groeien tot een gezonde volwassen kat. Bevat uitgebalanceerde hoeveelheden aan hoogwaardige eiwitten en vetten om een optimale groei en ontwikkeling van jouw kitten te ondersteunen. De specifieke hoeveelheid taurine zorgt voor een gezond immuunsysteem, een goede ontwikkeling van de ogen en ondersteunt de werking van de hartspier, dit geeft iedere kitten de juiste basis voor zijn of haar toekomst. De unieke ingrediënten peterselie, salie, zee duindoorn en kip dragen bij aan een gezond immuunsysteem. Mannan Oligosacchariden en Fructo Oligosacchariden in deze voeding hebben een positieve invloed op het spijsverteringskanaal. Beide voedingsvezels voorkomen dat schadelijke bacteriën zich hechten aan de darmwand en beschermen zo jouw kitten tegen deze schadelijke bacteriën. Daarnaast verbeteren FOS en MOS de nutriëntopname in zijn of haar darmen.

vers kippenvlees (16%), kippenmeel (16%), gele erwten (15%), eendenmeel (13%), gele-erwtenzetmeel (12%), pluimveevet (geconserveerd met tocoferolen, 11%), zalmmeel (7%), gedroogde appelpulp (6%), gehydrolyseerde kippenlever (2%), teunisbloemolie (1%), mannan-oligosachariden (170 mg/kg), fructo-oligosachariden (110 mg/kg), psylliumextract (50 mg/kg), peterselie-extract (50 mg/kg), salie-extract (50 mg/kg), rozemarijnextract (50 mg/kg), citrusextract (50 mg/kg), duindoornextract (50 mg/kg).

Ruw eiwit 38,0 %, Vetgehalte 18,0 %, Vochtgehalte 10,0 %, Ruwe as 8,0 %, Ruwe celstof 2,0 %, Calcium 1,4 %, Fosfor 1,1 %, Natrium 0,6 %, Magnesium 0,07 %.

Geef het voer droog of bevochtigd met lauw water. Zorg ervoor dat er altijd voldoende schoon drinkwater voor jouw kat klaar staat. De hoeveelheid kan variëren, afhankelijk van de leeftijd, de mate van activiteit en de omgeving. Raadpleeg de voedingstabel voor de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Inhoud
6 KG
Smaak
Eend
Kip
Zalm
Levensfase
Kitten
Eigenschap
Geëxtrudeerde voeding
Graanvrij
0010034439
Geen beoordelingen

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product toegevoegd aan vergelijken