Almo Nature Holistic Anti Hairball...

Almo Nature Holistic Anti Hairball Kip 70 Gram

Niet op voorraad
€ 0,89
Inclusief belasting

Almo Nature Holistic Anti Haarbal is de ideale formule om de vorming van haarballen bij katten te voorkomen en bevorderen ook de natuurlijke spijsvertering en verbeteren de darmflora.

Almo Nature Holistic Anti Haarbal is de ideale formule om de vorming van haarballen bij katten te voorkomen. De aanwezigheid van plantaardige vezels die van nature in de ingrediënten aanwezig zijn, zijn niet alleen een bron van inuline - een natuurlijk prebioticum - maar bevorderen ook de natuurlijke spijsvertering en verbeteren de darmflora. De smakelijke recepten zijn verrijkt met mineralen en vitamines en geformuleerd zonder kleurstoffen, GMO’s of chemische conserveermiddelen. De natte Holistic Anti Hairball-recepten zijn zowel geschikt voor gesteriliseerde als niet-gesteriliseerde katten, en zijn een voorkeursoptie voor alle katten die in appartementen wonen, vooral tijdens seizoensgebonden veranderingen. 

Combinatie droog & natvoer

Katten zijn echte fijnproevers en houden van variatie in hun voeding. Geadviseerd wordt om droge brokjes af te wisselen met natvoeding. Voor een optimale voedingsbalans adviseert Almo Nature de kat dagelijks 60% natvoeding en 40% droogvoeding te geven voor een 100% voedingsbalans. Voeding van Almo Nature bevat geen kunstmatige toevoegingen zoals conserveermiddelen, kleurstoffen of smaakstoffen. Bekijk hier de Almo Nature droogvoeding voor katten.

Ingrediënten Almo Nature Holistic Anti Hairball Kip:

Vlees en dierlijke bijproducten (kip 4%), granen, plantaardig eiwitextract, plantaardige bijproducten (inuline 0,1%), mineralen

Inhoud
0,07 KG
Smaak
Kip
0001147740
Geen beoordelingen

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product toegevoegd aan vergelijken