Hondenpenning Messing Rondje Medium

Hondenpenning Messing Rondje Medium

Op voorraad
€ 6,95
Inclusief belasting Verzonden binnen 1-2 werkdagen

De Hondenpenning Messing Rondje Medium is van erg sterk messing direct uit de Amerikaanse fabriek waar wij bij inkopen. Hierdoor kunnen wij uw gepersonaliseerde hondenpenning graveren voor de laagste prijs. Onze graveermachine graveert met een roterende diamantboor uw tekst met de grootste nauwkeurigheid in uw hondenpenning. Deze zijn ook beschikbaar als hondenpenning messing botje.

Additional information

De Hondenpenning Messing Rondje Medium is van erg sterk messing direct uit de Amerikaanse fabriek waar wij bij inkopen. Hierdoor kunnen wij uw gepersonaliseerde hondenpenning graveren voor de laagste prijs. Onze graveermachine graveert met een roterende diamantboor uw tekst met de grootste nauwkeurigheid in uw hondenpenning. Deze zijn ook beschikbaar als hondenpenning messing botje.

Hoe wij graveren:

Wij hebben al jaren ervaring met het graveren met onze professionele graveermachine om de kleinste hondenpenningen te kunnen graveren. Onze lettertypes zijn speciaal ontwikkeld voor een zo duidelijk mogelijke gravure. Wij graveren uitsluitend met een mechanische gravure, dit geeft een mooi en slijtvast resultaat.

Lettertype:

SL513 INTERN is speciaal ontwikkeld voor gravures op onze hondenpenningen. Dit lettertype is duidelijk en perfect leesbaar op de kleinste adrespenningen. 

Garantie:

Wij geven 100% tevredenheidsgarantie op onze Hondenpenning Messing Rondje Medium. Elke hondenpenning kan slijten dit komt vooral door bijvoorbeeld contact met de musketon van uw lijn die langs de penning slijt. Bent u van mening dat uw hondenpenning niet de gewenste kwaliteit is voor deze enorm scherpe prijs sturen wij kosteloos een nieuwe op. Dit omdat wij alle vertrouwen hebben in onze producten.

Tips voor Hondenpenning RVS Rondje Small:

  • Maak uw hondenpenning aan een andere ring vast dan waar u uw hondenlijn bevestigd.
  • Maak uw gekozen tekst zo kort mogelijk. Wij krijgen soms hondenpenningen met gehele adresgegevens en chipnummers, dit kunnen wij uiteraard graveren maar adviseren vooral bruikbare gegevens zoals telefoonnummers of postcode met huisnummer.
0010057215
Geen beoordelingen

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product toegevoegd aan vergelijken