Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

09:00 / 18:00
09:00 / 18:00
09:00 / 18:00
09:00 / 18:00
09:00 / 18:00
09:00 / 17:00
Gesloten

Concept

DIEREN daar gaat het allemaal om bij Animals First. Onze dierenspeciaalzaak in Wassenaar is 6 dagen per week geopend om u als klant van alle dierbenodigheden te voorzien. Wij verkopen GEEN  levende dieren omdat wij niet de juiste leefomgeving kunnen bieden die nodig is.

Wij kunnen door middel van de webshop ons assortiment vergroten en ook online u van de beste huisdierproducten voorzien. 

Missie & Visie

Missie: Wij staan voor eerlijkheid. De uitdaging voor ons is dat de klant steeds bewuster is en ook erg goed op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen voor hun huisdier. Wij vinden het leuk om mensen nog meer te leren over hun dieren en producten.

Visie: Wij streven ernaar om altijd te blijven leren. Tips van klanten zorgen ervoor dat wij ons steeds blijven verdiepen in de laatste vernieuwingen of producten. Het opnemen van informatie en dit duidelijk vertalen naar u als klant is waar we het voor doen.

Toekomst

Wij zien onze dierenspeciaalzaak met kleine webshop graag uitgroeien tot een bedrijf die voortdurend kennis blijft verzamelen en doorgeven. Hopelijk kunnen wij in de toekomst steeds meer klanten helpen met hun huisdier.

Ook zetten wij ons in voor goede doelen. Het regelmatig doneren van voeding aan asiels of opvangcentrum is hier een voorbeeld van.

Product added to wishlist
Product toegevoegd aan vergelijken