Profine hondenvoer

Profine hondenvoer is een vleesrijke en graanarme voeding van het merk Profine. Profine hondenvoer sluit goed aan bij de behoeftes van uw hond, niet alleen bij wat de hond lekker vindt, maar ook bij wat goed voor hem of haar is.

 • Een passende voeding voor elke hond.
 • Bevordert de gezondheid en conditie
 • Vleesrijke en graanarme voeding
 • Natuurlijke ingrediënten
 • In droogvoer (hondenbrokken) en Natvoer

Assortiment Profine hondenvoer

Profine hondenvoer bestaat uit een divers assortiment met onder andere hondenvoer voor grote en kleine rassen, speciale dieetvoeding voor honden met overgewicht of gewichtsbeheersing. Exclusieve brokken voor: oudere honden, honden met verhoogde energiebehoeften, honden met voedsel-allergieën, spijsverteringsproblemen en nog veel meer.

Profine hondenvoer voor puppy's en jonge honden

Jonge honden hebben een andere voedingsbehoefte dan volwassen honden. Daarom is er speciaal Profine hondenvoer voor pups en honden die nog in de groei zijn.

 • Voor jonge honden (1-12 maanden) van alle rassen tot 30 kg
 • Voor jonge honden (1-24 maanden) van alle rassen vanaf 30 kg

Profine hondenvoer complete voeding voor volwassen honden

Volwassen honden hebben een gezonde eetlust: ze zijn energiek, verbruiken daardoor veel energie en die energie moet komen uit hun voeding.
Honden eten van nature vlees en het hondenvoer van Profine bestaat dan ook voornamelijk uit vlees, aangevuld met andere ingrediënten.

 • Voor kleine honden tot 10 kg
 • Voor volwassen honden (1-7 jaar) van grote rassen vanf 30 kg
 • Voor volwassen honden (1-9 jaar) van alle middelgrote rassen tussen de 10 en 30 kg

Profine hondenvoer speciale voeding voor volwassen honden

Ouderdom komt met gebreken en ook met een iets andere voedselbehoefte.
Om die reden is er Profine Senior hondenvoer ontwikkeld, hondenvoer dat precies de voedingsstoffen bevat die uw trouwe viervoeter op z'n oude dag kan gebruiken.

 • Voor honden met overgewicht
 • Voor oudere honden
 • Voor extra energie

Profine blikvoer

De Profine Pure Meat Blikvoeding is samengesteld op basis van vlees voor honden. De kracht is gelegen in de zorgvuldige selectie van basisingrediënten om 2 cruciale kenmerken in voeding voor gezelschapsdieren te bereiken: spijsverteringsveiligheid en een heerlijke smaak.

De vleesbron wordt altijd gekozen op basis van zeer goede verdraagbaarheid en smakelijkheid. In elke formule voor Profine Pure Meat worden maximaal 2 vleesbronnen gebruikt. De recepten bevatten wel 65% vlees en zijn 100% graanvrij. Echte stukken vlees zorgen voor een uitstekende smaak en maken de voeding onweerstaanbaar voor elke hond.

Wat is Profine hondenvoer?

De formules van Profine hondenvoer zijn gebaseerd op onderzoek op het gebied van hondenvoeding, en zijn ontwikkeld door vooraanstaande Europese voedingsspecialisten in samenwerking met topfokkers in Scandinavië. De formules van Profine hondenvoer bevatten natuurlijke ingrediënten en garanderen dat jouw hond een uitgebalanceerde voeding krijgt. De unieke combinatie van kip, lam, zalm en groenten zorgt voor een goede spijsvertering, voldoende energie en een uitstekende conditie.

De toegevoegde maritieme mix (garnalen en zalmolie) zorgt voor een uitgebalanceerde verhouding van Omega-3 en Omega-6 vetzuren voor een gezonde huid en een prachtige vacht. Kruidenextracten van venkel, basilicum en salie ondersteunen samen met zeealgen en prebiotica de spijsvertering, en het behoud van een gezonde darmflora, wat op zijn beurt de weerstand verbetert.

Granen welke meestal worden gebruikt in voeding voor huisdieren, zoals tarwe of gerst, zijn géén efficiënte bronnen van energie voor honden. Profine unieke “lage graan formule” is een combinatie van aardappelen, tomaten en maïs en zorgen ervoor dat er geen bijwerkingen worden veroorzaakt zoals voedselallergie, voedselintolerantie, spijsverterings-of darmproblemen.

De combinatie van gezond vlees met gezonde groenten zorgen ervoor dat jouw hond ook aan andere voedingsstoffen geen gebrek zal hebben. Zuinig zijn ze bij Profine met gluten veel honden zijn er gevoelig  voor en te grote hoeveelheden gluten leiden bij honden soms tot irritaties en huidklachten. Daarom is Profine gluten-arm.

Welke Profine voedingen zijn er?

Profine hondenvoer houdt rekening met de natuurlijke behoefte van uw huisdier . Honden zijn dieren die van nature vlees eten, vlees vinden honden lekker en vlees bevat ook de eiwitten die goed voor hun gezondheid zijn. Daarom is Profine hondenvoer vol van vlees.

Animalsfirst biedt een divers assortiment aan met onder andere speciale dieetvoeding voor honden met overgewicht of gewichtsbeheersing. Exclusieve brokken voor: oudere honden, honden met verhoogde energiebehoeften, honden met voedsel-allergieën, spijsverteringsproblemen en nog veel meer. De meeste soorten zijn verkrijgbaar in 3kg of 15 kg zakken

Profine hondenvoer voedingsadvies

De dagelijkse inname van voedingsstoffen volgens een vast voerschema speelt een cruciale rol in de gezondheid van je hond. Serveer het hondenvoer droog of bevochtigd met bouillon. Gebruik de voedingstabel op de verpakking om de juiste dagelijkse hoeveelheid op basis van leeftijd en het streefgewicht van je hond te bepalen. Zorg ook voor voldoende vers drinkwater.

Product added to wishlist
Product toegevoegd aan vergelijken