Voorwaarden voor retourneren

Binnen 30 dagen na ontvangst van een product kun je het zonder opgave van redenen retour sturen. Het product moet dan wel:

  • nog verkoopbaar zijn, dus onbeschadigd en zonder gebruikssporen;
  • compleet zijn;
  • in de originele en onbeschadigde verpakking zitten.

Als een artikel niet meer als nieuw verkoopbaar is, bijvoorbeeld door gebruikssporen of een beschadigde verpakking, brengen we een percentage van het aankoopbedrag in mindering. Via e-mail ontvang je hierover dan bericht, inclusief foto’s van de staat van het artikel.

Hoe werkt retourneren?

Pakket ontvangen met PostNL of DPD? Een product retourneren gaat dan eenvoudig via ons. Wij maken dan een retourzending voor u aan en registreren dit in ons systeem.

U kunt de bestelde artikelen uiteraard ook kosteloos retourneren in onze dierenspeciaalzaak in Wassenaar.

Kosten

Het retour sturen van een product kost € 4,99. Deze kosten worden verrekend met de terugbetaling. Wanneer je het pakket met een andere transporteur retour stuurt, betaal je gewoon de kosten voor de door jou gekozen verzendmethode. Het artikel terugbrengen in onze winkel is uiteraard kosteloos.

De kosten voor het retourneren van een verkeerd geleverd, of een tijdens de verzending beschadigd product, nemen wij voor onze rekening.

Terugbetaling

We betalen je uiterlijk binnen 5 werkdagen terug, geteld vanaf vanaf ontvangst van het geretourneerde artikel. Hoe je wordt terugbetaald, verschilt per betaalmiddel:

  • iDEAL - Het bedrag wordt op je bankrekening teruggestort.
  • PayPal - Het bedrag storten we terug op jouw eigen bankrekening. Vermeld deze bij een PayPal-bestelling bij ons.

Verkeerd of beschadigd product ontvangen

Wanneer je een verkeerd of beschadigd product hebt ontvangen, stuur dan een foto van de beschadigde verpakking én het artikel naar naar info@animalsfirst.nl Wij kijken dan of het nog de moeite waard is het artikel te retourneren, of dat het te veel beschadigd is en weggegooid moet worden.

Je kunt het product eenvoudig retour sturen met behulp van ons retouretiket. Zodra we de retourzending hebben ontvangen, versturen we je het vervangend product. De kosten van de retourzending nemen wij voor onze rekening.

Uitzonderingen

Bepaalde producten kunnen niet retour gestuurd worden:

  • Speciaal voor jou gemaakte producten, zoals Hondenpenning, gegraveerde halsbanden
  • Speciaal voor jou bestelde producten, die niet standaard in ons assortiment zitten.

Heb je nog vragen?

We zijn bereikbaar op 070 326 0663, of stuur een mail naar info@animalsfirst.nl

 

Product added to wishlist
Product toegevoegd aan vergelijken