• Alleen online
Riverwood Derma 300 Gram

Riverwood Derma 300 Gram

Op voorraad
€ 5,25
Inclusief belasting Verzonden binnen 1-2 werkdagen

Voor katten met een speciale vacht heeft Riverwood een bijzonder vachtvriendelijke voeding ontwikkeld, namelijk Riverwood Derma. Om deze vaak half lang of lang harige katten hun vacht optimaal te ondersteunen hebben wij bewust gekozen voor de eiwitbronnen Schotse zalm, witvis en haring, met een hoog gehalte aan omega-3 vetzuren. De vacht van jouw kat is immers de spiegel van zijn gezondheid. In Riverwood Derma gebruiken wij de juiste dosis aan hoogwaardige eiwitten die een gezonde vacht ondersteunen, hierdoor kan je een droge huid en doffe vacht voorkomen bij jouw kat. 

Voor katten met een speciale vacht heeft Riverwood een bijzonder vachtvriendelijke voeding ontwikkeld, namelijk Riverwood Derma. Om deze vaak half lang of lang harige katten hun vacht optimaal te ondersteunen hebben wij bewust gekozen voor de eiwitbronnen Schotse zalm, witvis en haring, met een hoog gehalte aan omega-3 vetzuren. De vacht van jouw kat is immers de spiegel van zijn gezondheid. In Riverwood Derma gebruiken wij de juiste dosis aan hoogwaardige eiwitten die een gezonde vacht ondersteunen, hierdoor kan je een droge huid en doffe vacht voorkomen bij jouw kat. Katten met een half lange of langere vacht hebben meer kans op ontstekingen op de huid, om dit te voorkomen hebben wij bewust gekozen voor eiwitbronnen met een hoog gehalte aan EPA en DHA, deze verminderen de productie van cytokines die betrokken zijn bij ontstekingen. Om jouw kat nog beter te beschermen tegen invloeden van buiten verbeteren wij  zijn immuunsysteem door de toevoeging van peterselie, salie en zee duindoorn, drie unieke bronnen van natuurlijke antioxidanten. Om de vacht van deze katten optimaal te houden bevat Riverwood Derma Teunisbloemolie,  dit kruid  bevat een van de hoogste concentraties van het geneeskrachtige vetzuur GLAIn. De voedingsstoffen in deze olie, zijn essentieel voor de celstructuur en verbetering van de vacht en elasticiteit van de huid.

Schotsezalmmeel (20%), gele erwten (17%), vers Schots zalmvlees (14%), witvismeel (12%), gele-erwtenzetmeel (12%), pluimveevet (geconserveerd met tocoferolen, 10%), haringmeel (7%), gedroogde appelpulp (4%), gehydrolyseerde kippenlever (2%), teunisbloemolie (1%), mannan-oligosachariden (170 mg/kg), fructo-oligosachariden (110 mg/kg), psylliumextract (50 mg/kg), peterselie-extract (50 mg/kg), salie-extract (50 mg/kg), rozemarijnextract (50 mg/kg), citrusextract (50 mg/kg), duindoornextract (50 mg/kg).

Ruw eiwit 36,0 %, Vetgehalte 15,0 %, Vochtgehalte 10,0 %, Ruwe as 8,0 %, Ruwe celstof 2,0 %, Calcium 0,9 %, Fosfor 0,8 %, Natrium 0,6 %, Magnesium 0,07 %.

Geef het voer droog of bevochtigd met lauw water. Zorg ervoor dat er altijd voldoende schoon drinkwater voor jouw kat klaar staat. De hoeveelheid kan variëren, afhankelijk van de leeftijd, de mate van activiteit en de omgeving. Raadpleeg de voedingstabel voor de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Smaak
Haring
Witvis
Zalm
Levensfase
Adult
Eigenschap
Geëxtrudeerde voeding
Graanvrij
0010034430
Geen beoordelingen

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product toegevoegd aan vergelijken