Almo Nature Holistic Sterilised...

Almo Nature Holistic Sterilised Kabeljauw 70 Gram

Op voorraad
€ 0,99
Inclusief belasting Verzonden binnen 1-2 werkdagen

Almo Nature Holistic Sterilised Kabeljauw is de beste formule om te voldoen aan de behoeften van gecastreerde katten en is ideaal voor gewichtscontrole dankzij het lage vetgehalte.

Almo Nature Holistic Sterilised Kabeljauw is de beste formule om te voldoen aan de behoeften van gecastreerde katten, het is in staat om alle voedingsstoffen te leveren die ze dag in en dag uit nodig hebben. Gecastreerde katten hebben vaak de neiging om aan te komen omdat ze minder bewegen: er wordt geschat dat hun vetbehoefte na sterilisatie tot wel 30% daalt. De Hollistic Sterilised recepten zijn verrijkt met vitamines en mineralen en zijn geformuleerd zonder kleurstoffen of chemische conserveermiddelen. Ze zijn ideaal voor gewichtscontrole dankzij hun lage vetgehalte.

Combinatie droog & natvoer

Katten zijn echte fijnproevers en houden van variatie in hun voeding. Geadviseerd wordt om droge brokjes af te wisselen met natvoeding. Voor een optimale voedingsbalans adviseert Almo Nature de kat dagelijks 60% natvoeding en 40% droogvoeding te geven voor een 100% voedingsbalans. Voeding van Almo Nature bevat geen kunstmatige toevoegingen zoals conserveermiddelen, kleurstoffen of smaakstoffen. Bekijk hier de Almo Nature droogvoeding voor katten.

Ingrediënten Almo Nature Holistic Sterilised Kabeljauw:

Vlees en dierlijke bijproducten, vis en visbijproducten (kabeljauw 4%), plantaardige bijproducten, plantaardig eiwitextract, mineralen.

Inhoud
0,07 KG
Smaak
Vis
0001147737
Geen beoordelingen

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product toegevoegd aan vergelijken