Back Zoo Nature Bedding Vogel/Knaagdier 20 Liter

Back Zoo Nature Bedding Vogel/Knaagdier 20 Liter

Op voorraad
€ 11,95
Inclusief belasting Levering binnen 1-2 werkdagen

Haal de natuur in huis met de Back Zoo Nature Discovery Bedding! Deze unieke bodembedekking is niet alleen 100% natuurlijk maar ook biologisch afbreekbaar en dus goed voor het milieu. De Back Zoo Nature Discovery Bedding wordt gewonnen van de bast van kokosnoten en is een zeer ecologische bodembedekking. 

Haal de natuur in huis met de Back Zoo Nature Discovery Bedding! Deze unieke bodembedekking is niet alleen 100% natuurlijk maar ook biologisch afbreekbaar en dus goed voor het milieu. De Back Zoo Nature Discovery Bedding wordt gewonnen van de bast van kokosnoten en is een zeer ecologische bodembedekking. Het absorbeert 8x het eigen gewicht aan vocht en schimmelt niet, hierdoor is het ook uiterst geschikt voor buitenverblijven.

Tip! Stuur jouw knager op ontdekking door de Back Zoo Nature Discovery Bedding aan te vullen met de accessoires hieronder.

Inhoud ca.: 20 liter

Gebruiksaanwijzing:

Vul het verblijf totdat de bodem geheel bedekt is met Back Zoo Nature Bedding. De laag dient minimaal 5 cm te zijn, zodat de bodembedekker de bodem van het verblijf goed bedekt en goed kan absorberen. Hieronder ziet u een tabel waarin we hebben aangegeven hoeveel liter u ongeveer nodig heeft per verschoonbeurt.

Afmeting verblijf

Benodigde bodem

50 x 30 x 30 8 Liter
 60 x 30 x 30 10 Liter
 80 x 40 x 40 17  Liter
100 x 50 x 50 26 Liter

*Minder geschikt voor ratten

0010056961
Geen beoordelingen
Product added to wishlist
Product toegevoegd aan vergelijken