Almo Nature Holistic Digestive...

Almo Nature Holistic Digestive Gevogelte 70 Gram

Op voorraad
€ 0,99
Inclusief belasting Verzonden binnen 1-2 werkdagen

Almo Nature Holistic Digestive Help Gevogelte natvoer is ideaal voor katten met gevoelige darmen en zorgen voor natuurlijke hydratatie.

Almo Nature Holistic Digestive Help is de natvoer selectie voor katten geformuleerd met prebiotica en mineralen, die een goede darmwerking bevorderen en bijdragen aan de vorming van een beschermende laag voor de darmwand. Holistic Digestive Help recepten zijn verrijkt met vitamines en zijn geformuleerd zonder kleurstoffen of chemische conserveermiddelen. De natvoer recepten zorgen voor natuurlijke hydratatie en zijn ideaal voor katten met gevoelige darmen.

Combinatie droog & natvoer

Katten zijn echte fijnproevers en houden van variatie in hun voeding. Geadviseerd wordt om droge brokjes af te wisselen met natvoeding. Voor een optimale voedingsbalans adviseert Almo Nature de kat dagelijks 60% natvoeding en 40% droogvoeding te geven voor een 100% voedingsbalans. Voeding van Almo Nature bevat geen kunstmatige toevoegingen zoals conserveermiddelen, kleurstoffen of smaakstoffen. Bekijk hier de Almo Nature droogvoeding voor katten.

Ingrediënten Almo Nature Holistic Digestive Help Gevogelte:

Vlees en dierlijke bijproducten (gevogelte 4%), granen, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten (inuline 0,1%), mineralen.

Inhoud
0,07 KG
Smaak
Gevogelte
0001146696
Geen beoordelingen

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product toegevoegd aan vergelijken