Almo Nature Holistic Urinary Vis 70 Gram

Almo Nature Holistic Urinary Vis 70 Gram

Op voorraad
€ 0,99
Inclusief belasting Verzonden binnen 1-2 werkdagen

Almo Nature Holistic Urinary Help is ideaal voor katten met gevoelige urinewegen en zorgen voor natuurlijke hydratatie.

Holistic Urinary Help zijn natvoer recepten voor katten geformuleerd met veenbessen, die bijdragen aan de goede werking van het urinewegsysteem, en het DL-methionine supplement, een urineremmer. Deze natvoer recepten zijn verrijkt met vitaminen en mineralen en geformuleerd zonder kleurstoffen of chemische conserveermiddelen. De Holistic Urinary Help recepten zorgen voor natuurlijke hydratatie en zijn ideaal voor katten met gevoelige urinewegen.

Combinatie droog & natvoer

Katten zijn echte fijnproevers en houden van variatie in hun voeding. Geadviseerd wordt om droge brokjes af te wisselen met natvoeding. Voor een optimale voedingsbalans adviseert Almo Nature de kat dagelijks 60% natvoeding en 40% droogvoeding te geven voor een 100% voedingsbalans. Voeding van Almo Nature bevat geen kunstmatige toevoegingen zoals conserveermiddelen, kleurstoffen of smaakstoffen. Bekijk hier de Almo Nature droogvoeding voor katten.

Ingrediënten Almo Nature Holistic Urinary Vis:

Vlees en dierlijke bijproducten fruit (veenbessen 4%, van gedroogde veenbessen), vis en visbijproducten (vis 4%), plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, mineralen.

Inhoud
0,07 KG
Smaak
Vis
0001146697
Geen beoordelingen

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Product toegevoegd aan vergelijken